About

Nairebis Husky's

ABOUT US

Camilla (mor), Lars (far), Nora & Odin.......

 

...er oss som lever med disse hundene vi alle har blitt så glade i. Camilla har konkurert alle 3 grener av hundekjøring, det samme har Lars- Langdistanse, Mellomdistanse og Sprint . Nora deltok i sitt første løp da hun var 2.5 år. På kjelke med 2 hunder, sammen med far. Odin kjørte sitt første løp alene med 1 hund da han var 3 år. Nora kjørte da med 2 hunder alene det samme året ( 6år). Vi er en familie som elsker å være mye ute. Sommer som vinterstid, sover vi gjerne ute selv om gradestokken skulle vise mange blå grader. Vi tror dette er sunne verdier, særlig for barn som nå vokser opp i en digital verden hvor alt dreier seg om å være "på" hele tiden.

We are a family with the woods, mountains, oceans and countryside as our playground.

Erfaringer:

 

  • Konkurert i alle distanser, Langdistandse, mellomdistanse og sprint
  • Både Camilla og Lars fikk "best sportsmanship award" under deres første Femundløp. (Det har aldri skjedd verken før eller etter at en og samme Kennel har fått den prisen)
  • Mange netter utendørs. Erfaring om bekledning, utstyr og hvordan overnatte ute med barn sommertid og vintertid.
  • Gode kunnskaper om dyrehold, da med tanke på hundehold. Masse opplevelser og erfaringer som gjør at man blir tryggere på å ferdes til fjells og skog med hunder og spesiellt barn.
  • Har vært med på innspilling av "71 grader nord serien". Vært flere ganger på NRK, lokal tv, radio. Hatt fler oppslag i magasiner og lokalaviser.

 

Livet er best utendørs!

 

Få aktiviteter,om noen, er bedre enn å tilbringe kvalitetstid med familien sin. Hundene, og friluftslivet har gjort dette mulig for oss. Det er viktig å ta seg tid til å være sammen!

Femundløpet 400km 2013

Camilla tildeles "best sportsmanship award" fordi hun, til tross for egen sykdom, forsøkte å hjelpe et spann til mål på siste etappen.

Nora med Tundra & Bella

Det gikk et "gisp" gjennom publikum da Nora satte rekord på barneløpet under Norsk Siberian Husky Klubb sin vintersamling på Grimsbu. "brems er for pingler! "

Lars under NM i sprint på Elverum.

Kom nok til kort mot "houndsa" til Ingebretsen, som vant soleklart.

Nairebis Husky's

 

Experience outdoor- living, with dogs who run for fun.

CONTACT US

Sandbekkveien 855

1892 Degernes

kennelnairebis@outlook.com

0047 41460276

0047 97104124

OPENING HOURS

 

Always open, just give as a call, or send us a mail.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.